روش های معامله در بازار بورس اوراق بهادار

  • تاریخ درج ۹ تیر ۱۳۹۴
  • تاریخ ویرایش ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
  • ۱۷ نظر
  • ۲۲۱۹۶ مشاهده
راهنمای بآشگاه مشتریان آگاه، کارگزاری آگاه، ورود به بآشگاه، نحوه ثبت نام در بآشگاه مشتریان، عضویت در بآشگاه، تغییر عکس پروفایل، منوی کاربری بآشگاه، نوار ابزار بآشگاه، محاسبه ريال و امتیاز بآشگاه، انتقال امتیاز, انتقال ژنولوژی, گزارش امتیازات, تراز ريال وهزینه, اتصال با سایر سیستم ها, اتصال با ساعت همفکران, اتصال با سایت آواگلد, ثبت درخواست واریز وجه, مسابقه

پس از دریافت کد سهامداری (که در بخش‌های گذشته توضیح داده شده است)، فرد می‌تواند به چهار روش نسبت به خرید و فروش سهام و یا سایر اوراق بهادار موجود در بورس اقدام کند.


روش‌‌های معامله در بورس به چهار روش زیر انجام می‌شود:

  1. معامله در بورس اوراق بهادار از طریق مراجعه‌ی حضوری به کارگزاری (سفارش حضوری)
  2. معامله در بورس اوراق بهادار از طریق ارائه‌ی سفارش به صورت تلفنی
  3. معامله در بورس اوراق بهادار از طریق ارائه‌ی سفارش به صورت اینترنتی
  4. معامله در بورس اوراق بهادار به روش معامله‌ برخط یا آنلاین

 

شرح هر کدام از این روش‌های معامله در بازار بورس به‌ تفصیل در ذیل آورده شده است.

۱- معامله در بازار بورس اوراق بهادار از طریق مراجعه حضوری به کارگزاری

در روش معامله سهام در بازار بورس اوراق بهادار از طریق مراجعه حضوری، سرمایه‌گذار به صورت حضوری به شرکت کارگزاری مراجعه نموده و فرم درخواست خرید یا فروش اوراق بهادار را تکمیل می‌نماید. فرم معامله در بازار بورس به صورت حضوری، شامل اطلاعاتی مثل مشخصات کامل فرد، نشانی و تلفن تماس، کد سهامداری و همچنین مشخصات کامل سهام و یا سایر اوراق بهاداری است که فرد قصد خرید یا فروش آن‌ها را دارد. پس از تکمیل فرم درخواست خرید و فروش سهام، سرمایه‌گذار می‌تواند مبلغ مورد نیاز و کارمزد معامله را از طریق واریز به حساب بانکی یا استفاده از دستگاه کارت‌خوان در شعب کارگزاری، پرداخت نماید.

۲-معامله در بورس اوراق بهادار از طریق ارائه‌ی سفارش به صورت تلفنی

در روش معامله سهام در بازار بورس اوراق بهادار از طریق تلفنی، سرمایه‌گذار می‌تواند بدون نیاز به مراجعه‌ حضوری به کارگزاری، صرفاً از طریق استفاده از سامانه تلفنی کارگزاری، سفارش خود را برای خرید یا فروش سهام یا سایر اوراق بهادار به کارگزار ارائه دهد. برای فعال کردن امکان معامله در بورس از طریق سفارش تلفنی، کافی است سرمایه‌گذار فقط یکبار به کارگزاری مراجعه نموده و قرارداد مربوطه را امضا نماید. حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از امضای قرارداد، کارگزاری نام کاربری و رمز عبور اختصاصی را به صورت محرمانه به مشتری ارائه می‌دهد. پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور، سرمایه‌گذار می‌تواند به صورت تلفنی با کارگزاری تماس بگیرد و سفارشات خود را برای خرید یا فروش اوراق بهادار وارد سامانه نماید.

۳- معامله در بورس اوراق بهادار از طریق ارائه‌ی سفارش به صورت اینترنتی

در روش معامله دسهام در بازار بورس اوراق بهادار از طریق اینترنتی، سرمایه‌گذار پس از دریافت رمز عبور از طرف شرکت کارگزاری به سایت اینترنتی شرکت کارگزای مراجعه می‌نماید و با تکمیل فرم‌های درخواست خرید یا فروش سهام به صورت‌ اینترنتی سفارش خود را در سامانه‌ کارگزار ثبت می‌نماید. به دلیل را‌ه اندازی سامانه‌ی معاملات برخط بورس، امروزه دیگر از روش اینترنتی استفاده چندانی نمی‌شود.

۴- معامله در بورس اوراق بهادار به روش معامله‌ برخط یا آنلاین

در روش معامله سهام در بازار بورس اوراق بهادار از طریق آنلاین سرمایه‌گذار مستقیماً و بدون دخالت کارگزاری اقدام به خرید و فروش سهام می‌نماید. پس از گذشت دو سال از راه‌اندازی سیستم معاملات برخط بورس، این روش بهترین و پرطرفدارترین نحوه معامله در بازار بورس است. از مهمترین عوامل رشد روش معاملات برخط در بین سرمایه‌گذاران می‌توان به سرعت عمل در خرید و فروش، نقل و انتقال وجوه لازم برای سرمایه‌گذاری به صورت الکترونیک اشاره کرد. در این روش سرمایه‌گذار با در اختیار داشتن یک رایانه متصل به اینترنت در هر نقطه حتی از منزل یا محل کار خود مستقیماً اقدام به خرید و فروش سهام می‌پردازد. کدکاربری، کلمه عبور و لینک مریوط به معاملات برخط (آنلاین) از طریق تلفن همراه یا آدرس پست الکترونیک برای سرمایه‌گذار ارسال می گردد و پس از آن امکان انجام معاملات در ساعت بازار بورس (۰۹:۰۰ الی ۱۲:۳۰ روزهای شنبه تا چهارشنبه) برای سرمایه‌گذار میسر خواهد بود.

بآشگاه مشتریان کارگزاری آگاه, بورس اوراق بهادر, خرید و فروش اوراق بهادار, خرید آنلاین سهام, کارگزاری آگاه, روش های معامله, قرارداد اینترنتی, کد سهامداری بورس, کدمعاملات برخط, خرید و فروش سهام,

روش های خرید و فروش سهام و اوراق بهادار در بازار

 

 

17 پاسخ به “روش های معامله در بازار بورس اوراق بهادار”

  1. AW2842 گفت:

    درخواست خرید یا فروش به صورت حضوری مزیتی نسبت به آنلاین داره؟مثلا اگه بخواهیم تعداد زیادی سهم با هزینه بالا معامله کنیم ،سفارش معامله حضوری در کارگذاری ممکنه کمک کنه معامله نسبت به آنلاین سریعتر انجام بشه؟

    ۰
    • Agah گفت:

      سلام
      انجام معاملات حضوری، نسبت به معاملات آنلاین مزیتی ندارد. درحالی که انجام معاملات آنلاین، سریعتر از حضوری یا آفلاین صورت می‌پذیرد.
      باتشکر

      ۱
  2. AP1535 گفت:

    این نرم افزار در نوع خود عالیه، ممنون آگاه

    ۰
  3. AH7980 گفت:

    با سلام کاش یک آموزشم بابت خرید و فروش تلفنی و اینترنتی به صورت جز به جز همراه با شماره تماس های کارگذاری ارائه می کردید

    ۰
    • Agah گفت:

      سلام
      در کارگزاری آگاه معاملات به صورت حضوری، اینترنتی یا آنلاین صورت می گیرد. در خصوص نحوه معاملات اینترنتی هم به زودی مطلبی در بلاگ درج خواهد شد.

      ۰
  4. agah25927 گفت:

    آموزش تحلیل تکنیکال شما بسیار خوب و قابل درک است .

    از زحمات شما متشکرم

    ۰
  5. sayaf گفت:

    سلام سوال مربوط ۹۶/۲/۲۵ تحلیل بنیادی سهام طراح سوال آقای قدرت ملاحی به عرض میرسانم ما در تحلیلهایمان در مورد شرکت به دنبال ارزش واقعی یا ذاتی سهم در آینده هستیم ولی در جواب شما گزینه دو ذکر شده پس از تحلیل صورتهای مالی شرکت میزان سود شرکت را محاسبه میکنیم در صورتی که سود شرکت توسط خوده شرکت در صورتهای مالی آمده و فقط ارزش ذاتی سهم را در آینده برای خرید سهم که آیا ارزشش را برای خرید دارد یا نه؟به نظر من جواب گزینه ۲ نیست مگر اینکه شما اصرار بر اشتباه خود داشته باشید و کاری از دست ما بر نمی یاد. سیستم دست شماس دوس داشتی حذف میکنی دوس نداشتی حذف نمیکنی

    ۰
    • Bashgah گفت:

      با سلام
      براساس مطلب "مقایسه تحلیل تکنیکال و بنیادی: بررسی مزایا و معایب"
      تحلیل بنیادی در جستجوی عدم تعادل بین قیمت فعلی سهم و ارزش ذاتی آن است که یک موقعیت با پتانسیل سودآوری به شمار می‌رود. اگر تحلیلگر با تحلیل بنیادی انجام شده به این نتیجه برسد که قیمت فعلی سهم از ارزش ذاتی آن کمتر است، با شرایطی آنرا برای سرمایه‌گذاری مناسب ارزیابی می‌کند.
      تمامی فعالیت های شرکت همچون کاهش(افزایش) هزینه ها، کاهش(افزایش) فروش، کاهش(افزایش) نرخ محصولات و... اثر خود را در سودآوری شرکت نشان می دهد، که تحلیلگران با بررسی این تغییرات در صورتهای مالی یا گزارشهای فعالیت های شرکت، سود آتی(سال جاری یا حتی سالهای بعد) شرکت را پیش‌بینی می کنند. این پیش‌بینی جدای از پیش‌بینی اعلامی خود شرکت است.

      جناب سیاف عزیز، چنانچه بر اساس منابع معتبر، محرز گردد که سوال از نظر محتوایی یا فنی اشتباه است، بدون شک از مسابقات حذف خواهد شد و امتیاز آن برای رتبه‌بندی مسابقات درنظر گرفته نمی شود همچون برخی سوالات گذشته، که توسط شرکت کنندگان اعلام گردید و واحد مسابقات بآشگاه نیز آنها را حذف کردند.

      ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عدد را وارد کنید: