امضای توافق نامه ریسک صندوق های اهرمی در سامانه‌های معاملاتی آگاه

  • ۱۱ تیر ۱۴۰۲
  • ۱۹ نظر
  • ۲۴۳ مشاهده
توافق نامه صندوق اهرمی

توافق‌نامه صندوق‌های اهرمی با هدف اطلاع از ریسک سرمایه‌گذاری در واحدهای ممتاز این صندوق‌ها به کاربران نمایش داده می‌شود. در ادامه روش امضای این توافق‌نامه در اپلیکیشن و نسخه وب سامانه معاملاتی «آساتریدر» آگاه را آموزش می‌دهیم.

روش امضای توافق نامه پذیرش ریسک صندوق اهرمی از طریق اپلیکیشن آساتریدر آگاه

در صورتی که از اپلیکیشن آساتریدر استفاده می‌کنید و قصد امضای توافق‌نامه پذیرش ریسک صندوق‌های اهرمی را دارید، مراحل زیر را طی کنید:

  • پس از ورود به اپلیکیشن آساتریدر، روی گزینه «بیشتر» ضربه بزنید.
  • به بخش «توافق‌نامه‌ها» مراجعه کنید.بخش توافق نامه ها در اپ آساتریدر
  • از بین توافق‌نامه‌های موجود، توافق‌نامه مربوط به صندوق اهرمی مورد نظر خود را بیابید و روی گزینه «مشاهده» بزنید.

توافق نامه ها

  • اطلاعات درج‌شده در توافق‌نامه را با دقت مطالعه کنید و در صورت موافقت با آن‌ها، تیک گزینه «متن بالا را خواندم و با آن موافقم» را بزنید.
  • گزینه «تایید می‌کنم» را لمس کنید.
    امضای توافق نامه اهرمی
    با طی کردن این مراحل می‌توانید به سادگی و دقیقا مشابه با سایر صندوق‌ها، برای خرید و فروش واحدهای صندوق اهرمی مورد نظر خود اقدام کنید.

نکته: در این حالت هم در صورت امضا نکردن توافق‌نامه و تلاش برای خرید صندوق اهرمی، با خطا مواجه می‌شوید. این خطا با مضمون «توافق‌نامه‌ای وجود دارد که توسط کاربر امضا نشده است» به شما نمایش داده می‌شود. در صورت مشاهده این خطا، روی گزینه «مشاهده توافق‌نامه‌ها» ضربه بزنید.
خرید صندوق اهرمی در اپ آساتریدر
با این کار به صفحه مربوط به توافق‌نامه‌ها هدایت می‌شوید. شما می‌توانید در این صفحه، توافق‌نامه مربوط به صندوق اهرمی مورد نظر خود را پیدا و سپس آن را امضا کنید. پس از اتمام این مراحل، امکان خرید صندوق اهرمی مورد نظرتان برای شما فراهم می‌شود.

روش امضای توافق نامه پذیرش ریسک صندوق اهرمی از طریق نسخه وب سامانه معاملاتی آگاه

در صورتی که از نسخه وب سامانه معاملاتی کارگزاری آگاه (آساتریدر) استفاده می‌کنید، مراحل زیر را برای امضای توافق‌نامه پذیرش ریسک صندوق‌های اهرمی طی کنید:

  • وارد حساب کاربری خود در سامانه معاملاتی آگاه به نشانی online.agah.com شوید.
  • در صفحه اصلی سامانه، به بخش تنظیمات که در کنار اسم شما (سمت چپ و بالای تصویر) دیده می‌شود، وارد شوید.
  • در منوی نمایش داده شده، روی گزینه «اطلاعات کاربری» و سپس روی «توافق‌نامه‌ها» کلیک کنید.

 

  • در صفحه‌ای که به شما نمایش داده می‌شود، توافق‌نامه مربوط به پذیرش ریسک صندوق اهرمی مورد نظر خود را بیابید و روی آن کلیک کنید.

  • اطلاعاتی که روی صفحه نمایش شما ظاهر می‌شود را به دقت بخوانید و در صورت موافقت با آن‌ها، تیک گزینه «متن بالا را خواندم و با آن موافقم» را بزنید.
  • در مرحله آخر روی گزینه «تایید می‌کنم» کلیک کنید.

پس از طی کردن این مراحل می‌توانید برای خرید و فروش واحدهای صندوق اهرمی اقدام کنید.

نکته: در صورتی که توافق‌نامه مذکور را امضا نکرده باشید و تصمیم به خرید واحدهای این صندوق بگیرید، با خطای «عدم امضای توافق‌نامه» مواجه خواهید شد. پس از مشاهده این خطا، روی گزینه «مشاهده توافق‌نامه» کلیک کنید تا توافق‌نامه مربوطه به شما نمایش داده شود.

پس از بررسی نکات درج شده در توافق‌نامه، روی گزینه‌های «متن بالا را خواندم و با آن موافقم» و سپس «تایید می‌کنم» کلیک کنید. بعد از انجام این مراحل می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید.


کلام آخر

هر سرمایه‌گذار باید پیش از خرید و فروش صندوق‌های اهرمی، توافق‌نامه پذیرش ریسک آن صندوق را امضا کند. در این مطلب تلاش کردیم تا روش امضای این توافق‌نامه را از هر دو طریق وب‌سایت و اپلیکیشن سامانه معاملاتی کارگزاری آگاه (آساتریدر) به شما آموزش دهیم. لازم به ذکر است که معامله صندوق‌های اهرمی بدون امضای این توافق‌نامه برای هیچ معامله‌گری امکان‌پذیر نیست.

19 پاسخ به “امضای توافق نامه ریسک صندوق های اهرمی در سامانه‌های معاملاتی آگاه”

  1. عیدی گفت:

    سلام مدت قرارداد عادی و پرداخت سود به چه صورت هست؟

    ۰
    • کارشناس 1124 گفت:

      سلام. دوست عزیز واحدهای عادی صندوق شتاب دارای سود ۲۰ تا ۲۷درصد سودسالانه هستند و مناسب برای افرادیه که در کنار حفظ اصل سرمایه، قصد کسب سود دارند. این واحدها به‌صورت صدور و ابطالی معامله خواهند شد.

      ۰
  2. داود گفت:

    سلام خوب بود

    ۰
  3. حسین گفت:

    سلام چجوریه که برای طرح آسوده باید حضوری بیاییم ولی برای خرید صندوق شتاب امضای غیرحضوری توافقنامه کافی است.

    ۲
    • کارشناس 1492 گفت:

      سلام دوست عزیز، قرارداد اعتباری و توافق نامه کاملا متفاوت است. طبق دستور العمل سازمان بورس توافق نامه می بایست در سامانه های معاملاتی کارگزاری اعمال شود ولیکن قرارداد اعتباری مربوط به خدمات کارگزاری است.

      ۰
  4. پرویز ندیم کار اصل گفت:

    سلام خیلی عالی ممنون خسته نباشید

    ۱
  5. غلامرضا امارلو گفت:

    خوب

    ۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عدد را وارد کنید: