راهنمای پنل تحلیل تکنیکال نرم افزار برخط آسا
- ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
- ۱۴۸ نظر
- ۸۳۵۳۸ مشاهده

تحلیل تکنیکال ابزاری برای پیشبینی قیمت در آینده با استفاده از روند قیمتها درگذشته به کمک نمودار قیمت است. بسیاری از سرمایهگذاران بازار بورس اوراق بهادار که غالباً دید کوتاهمدت برای سرمایهگذاری دارند، برای خریدوفروش سهام شرکتها از تحلیل تکنیکال استفاده میکنند. ازنظر یک تحلیلگر تکنیکال هر چیزی که بتواند در قیمت تأثیرگذار باشد اعم از فاکتورهای سیاسی، فاندامنتال، جغرافیایی و… در قیمت یک سهم لحاظ شده است و درنتیجه تحلیل قیمتها تمام آن چیزی است که ما به آن نیاز داریم ازاینرو و باهدف سهولت بررسی نمودار تکنیکالی هر سهم، در طراحی نرمافزار معاملات برخط آسا بخشی بهعنوان پنل تحلیل تکنیکال در نظر گرفتهشده است که نمودار قیمت و کلیه ابزار تحلیل تکنیکال برای تحلیل تکنیکال انواع سهام، شاخصها و اوراق بدهی را در داخل سامانه معاملاتی در اختیار معاملهگران قرار میدهد.
بهطور خلاصه ویژگیهای برجسته پنل تحلیل تکنیکال سامانه معاملاتی برخط کارگزاری آگاه را میتوان بهصورت زیر برشمرد:
- دسترسی به پنل تکنیکال با استفاده از سامانه معاملاتی تحت وب در کامپیوتر، تلفن همراه و تبلت و بدون نیاز به نصب نرمافزار
- امکان مشاهده نمودار تعدیلشده قیمت سهام با احتساب افزایش سرمایه و سود نقدی
- امکان مقایسه نمودار قیمت چند نماد مختلف در یک نما
- امکان دسترسی به کلیه ابزارهای موردنیاز برای تحلیل تکنیکال
- امکان مشاهده اطلاعات مرتبط با توزیع سود نقدی و افزایش سرمایهبر روی نمودار قیمت
پیش از ارائه توضیحات لازم به ذکر است که در ویدئوی تحلیل تکنیکال مقدماتی – پنل تحلیل تکنیکال که مدتی قبل تهیه شده بود، به بررسی پنلهای تحلیل تکنیکال موجود پرداخته شد و به صورت مختصر امکانات موجود در پنل تکنیکالی آسا بیان گردید.
و اما راهنمای کامل نرم افزار تحلیل تکنیکال آنلاین آساتریدرآگاه:
ورود به پنل تکنیکال معاملات برخط آسا
برای دسترسی به پنل نحلیل تکنیکال آسا به آدرس online.agah.com لازم است کاربر، مشتری کارگزاری آگاه بوده و نام کاربری و رمز عبور سامانه معاملات آنلاین این کارگزاری را داشته باشد. دریافت نام کاربری آنلاین کارگزاری آگاه به صورت غیرحضوری و با استفاده از سامانه آگاه اکسپرس امکانپذیر است.
با درج نام کاربری و رمز سامانه آسا در کادرهای مربوطه مطابق تصویر، کاربر به پنل تکنیکال دسترسی خواهد یافت.
نحوه جستجوی نمودار سهم مورد نظر
پس از ورود به سامانه معاملاتی تحت وب کارگزاری آگاه، برای مشاهده پنل تکنیکال و نمودار قیمت کافی است مطابق تصویر زیر از منوی سمت راست تب تکنیکال را انتخاب نموده و یا بر روی آیکون تحلیل تکنیکال در کنار نماد هر سهم در صفحه دیدبان نرمافزار آسا کلیک نمایید.
نمای کلی پنل تحلیل تکنیکال
در پنل تکنیکال نمودار قیمت به همراه کلیه ابزارها و اندیکاتورهای موردنیاز جهت تحلیل تکنیکال و نیز تنظیمات دلخواه کاربر در دسترس است.
همانطور که در تصویر نمایش دادهشده است، امکانات موجود در پنل تکنیکال از طریق ۵ منوی جداگانه در دسترس کاربران قرار دارد که در ادامه بهتفصیل به تشریح هریک پرداخته میشود.
منوی شماره ۱
انتخاب نماد موردنظر:
از طریق گزینه جستجوی موجود در گوشه بالای سمت چپ پنل، امکان جستجوی نماد موردنظر باقابلیت فیلتر از میان سهام، شاخصها و یا دیدبان کاربر وجود دارد. علاوه بر این امکان فیلتر بر اساس بازاری که نماد موردنظر در آن معامله میشود مانند بورس، فرابورس، پایه فرابورس و … نیز تعریفشده است.
انتخاب تایم فریم نمودار:
از طریق تب «دوره زمانی» امکان انتخاب تایم فریم نمودار از دوره زمانی ۵ دقیقه تا ماهانه وجود دارد که معامله گران با توجه به دوره زمانی مدنظر برای نگهداری سهام میتوانند تایم فریم مناسب برای تحلیل را انتخاب نمایند.
همچنین با انتخاب آیکون ستاره موجود در مقابل هر دوره زمانی، امکان تعریف دوره زمانی کلیه نمودارها بصورت پیشفرض وجود دارد. بهعنوانمثال چنانچه آیکون ستاره مقابل تایم فریم «روزانه» فعال گردد، ازاینپس کلیه نمادهایی که کاربر انتخاب نماید بصورت پیشفرض در تایم فریم روزانه نمایش داده خواهند شد.
انتخاب نحوه نمایش نمودار قیمت:
با استفاده از تب «نحوه نمایش» امکان تنظیم نمودار قیمت بر اساس میلهای، شمعی، شمعی توخالی، خطی، ناحیهای و هیکن اشی وجود دارد.
با انتخاب آیکون ستاره مقابل هر گزینه امکان انتخاب آن بهعنوان پیشفرض نیز تعریفشده است.
همچنین برای تنظیمات کلی نمودار قیمت شامل رنگ پسزمینه، نحوه نمایش، محورها، تعیین منطقه زمانی و … میتوان بر روی آیکون ویژگیها در قسمت فوقانی سمت راست نمودار کلیک کرده و یا بر روی نمودار راست کلیک کرده و از منوی بازشده گزینه تنظیمات را انتخاب نمود.
نام نماد و همچنین اطلاعات مرتبط باقیمت اولین، کمترین، بیشترین و آخرین معامله هر کندل نیز با حرکت ماوس بر نمودار قیمت در قسمت فوقانی نمودار قابلمشاهده است.
افزودن اندیکاتور به نمودار قیمت:
با کلیک بر روی تب «اندیکاتورها» مطابق تصویر، لیستی جامع از انواع اندیکاتور و اسیلاتورهای رایج در تحلیل تکنیکال مانند میانگینهای متحرک، ایچیموکو، RSI،MACD و … نمایش داده میشود که با کلیک بر روی هریک از آنها، اندیکاتور بر روی نمودار ظاهر میشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش rsi و کاربرد آن کلیک کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش macd و کاربرد آن کلیک کنید.
برای تغییر تنظیمات پیشفرض و یا حذف اندیکاتور موردنظر از نمودار قیمت نیز کافی است بر روی آن اندیکاتور کلیک راست کرده و از منوی بازشده با انتخاب گزینه فرمت، تنظیمات اندیکاتور را تغییر داده و همچنین با انتخاب گزینه حذف و یا عدم نمایش اقدام به حذف اندیکاتور از روی نمودار کرد.
مقایسه نمودار نمادهای مختلف
برای مقایسه نمودارهای مختلف با یکدیگر در نرمافزار تحلیل تکنیکال آسا، میتوان بر روی تب «مقایسه یا افزودن نماد» کلیک کرده و پس از انتخاب نام نماد، نمودار نمادهای موردنظر را با یکدیگر مقایسه کرد. همانطور که در تصویر مشخص است، نمودار دو سهم فولاد (آبی) و هرمز (بنفش) در کنار هم قرارگرفتهاند و قابلمقایسه هستند.
با انتخاب گزینه «حالت قبلی» یا «حالت بعدی» میتوان به تغییرات قبلی و بعدی نمودار دسترسی پیدا نمود. همچنین با کلیک بر روی آیکون «حالت تمام صفحه» نیز نمودار به حالت تمام صفحهنمایش داده میشود.
نمایش نمودار قیمت تعدیلشده:
یکی از ویژگیهای مهم پنل تحلیل تکنیکال نرمافزار آسا این است که نمایش نمودار هر سهم با احتساب افزایش سرمایه، سود نقدی و یا بدون تعدیل امکانپذیر است.
همچنین تاریخ و میزان سود نقدی توزیعشده و نیز اطلاعات مرتبط با افزایش سرمایه به ترتیب با استفاده از نقاط زرد و آبیرنگ بر روی نمودار نمایش داده میشود.
یکی از ویژگی های مهم پنل تحلیل تکنیکال نرم افزار آسا این است که نمایش نمودار هر سهم با احتساب افزایش سرمایه، سود نقدی و یا بدون تعدیل امکانپذیر است (تصویر شماره۱۲).
منوی شماره ۲
ابزارهای رسم
ابزارهای موردنیاز برای رسم انواع خطوط روند، کانالها، خطوط فیبوناچی، الگوهای کلاسیک، الگوهای هارمونیک و … و همچنین قابلیت افزودن متن و شمایل دلخواه بر روی نمودار از منوی موجود در سمت چپ پنل تحلیل تکنیکال در دسترس است که در ادامه بهتفصیل به بررسی هر یک از گزینهها میپردازیم.
اولین تب موجود در منوی سمت چپ امکان انتخاب نحوه نمایش نشانگر بهصورت مکاننما، پیکان، نقطه و پاککن را در اختیار کاربران قرار میدهد. تصویر نمایشگر، این امکان را به کاربر میدهد تا در هر بخش اطلاعات موردنیاز را با جزئیات مقتضی مشاهده نماید.
رسم انواع خطوط روند و کانال
تب بعدی ابزار رسم انواع خطوط (روند، عمودی، افقی) و کانال را در اختیار کاربر قرار میدهد. جهت تنظیمات و تغییر رنگ، تغییر عرض، نحوه نمایش آن و انتها یا ابتدای باز خط روندها نیز میتوان از ابزارهای موجود در نوارابزاری که در بالای صفحهنمایش داده خواهد شد، استفاده کرد.
رسم خطوط فیبوناچی، چنگال اندروز و مربع گن
برای رسم ابزارهایی نظیر انواع خطوط فیبوناچی، چنگال اندروز، مربع گن و… میتوان مانند تصویر زیر از گزینههای موجود در تب سوم استفاده نمود. همچنین برای ویرایش و اعمال تغییرات میتوان از ابزارهای موجود در نوارابزاری که در بالای صفحهنمایش داده میشود، استفاده کرد.
بهعنوانمثال با کلیک بر روی گزینه تنظیمات از نوارابزار فوق، میتوان نسبتهای فیبوناچی موردنظر را اضافه و یا حذف نمود. همچنین با انتخاب گزینه امتداد خطوط در منوی نحوه نمایش، میتوان خطوط فیبوناچی را جهت سهولت کاربری امتداد داد.
رسم اشکال هندسی
قابلیت رسم انواع اشکال هندسی و تعیین محدودههای موردنظر بر روی نمودار جهت بررسی حرکات قیمت در آینده، مانند تصویر زیر امکانپذیر است.
درج متن و علائم گرافیکی
امکان افزودن متون و نمادهای دلخواه برای درج توضیحات موردنیاز و مشخص نمودن نقاط حساس در نمودار قیمتی
رسم الگوهای کلاسیک، الگوهای هارمونیک و امواج الیوت
ابزار رسم انواع الگوهای کلاسیک مانند الگوی سروشانه، الگوهای هارمونیک و موج شماری بر اساس امواج الیوت، بهمنظور شناسایی و تحلیل بهتر روند قیمتی در تب ششم در دسترس است.
جهت تعیین نسبت ریسک به ریوارد برای موقعیتهای تحلیلی مختلف با تعیین نقاط خرید و تعیین حد سود و حد زیان و نیز تعیین محدوده قیمتی و یا زمانی بین دونقطه مختلف میتوان همانند تصویر زیر از گزینههای موجود در تب هفتم استفاده نمود.
افزودن شمایل و علائم گرافیکی به نمودار
برای افزودن آیکونهای مختلف به نمودار، میتوان همانند تصویر زیر اقدام کرد.
اندازهگیری تغییرات قیمتی و زمانی میان دونقطه مختلف نمودار:
مطابق تصویر زیر با کلیک بر روی این تب و فعال کردن آن و انتخاب دونقطه از نمودار اختلاف قیمتی و زمانی میان دونقطه نمایش داده میشود. علاوه بر این، با نگهداشتن دکمه شیفت بر روی کیبورد و کلیک بین نقاط مختلف نیز این قابلیت در دسترس خواهد بود.
آیکون آهنربا موجب چسبندگی ابزارهای در حال رسم به نزدیکترین نقاط مجاور در نمودار قیمت
آیکون «ماندن در حالت ترسیم» باعث فعال ماندن آخرین ابزار رسم انتخابشده و امکان رسم مجدد آن بدون نیاز به انتخاب مجدد
آیکون «قفلکردن ابزارهای رسم» موجب عدم امکان تغییر و یا جابجایی خطوط و الگوهای رسم شده بر روی نمودار
آیکون «عدم نمایش اشکال» موجب مخفی شدن تمامی ابزارهای رسم موجود بر روی نمودار
آیکون «نمایش لیست اشکال» موجب نمایش لیست کاملی از تمامی ابزارهای موجود بر روی نمودار باقابلیت تغییر تنظیمات و یا حذف آنها و
آیکون «حذف همه اشکال» باعث حذف کلیه ابزارها و خطوط موجود بر روی نمودار میگردد.
منو شماره ۳
انتخاب طول دوره زمانی قابلنمایش در نمودار قیمت
گزینههای موجود در گوشه سمت چپ و پایین پنل تکنیکال امکان تغییر طول دوره زمانی قابلمشاهده در نمودار قیمتی را از ۱ روزه تا ۱۰ ساله در اختیار کاربر قرار میدهد.
منوی شماره ۴
انتخاب مقیاس نمودار قیمت
امکان انتخاب مقیاس لگاریتمی، مقیاس درصدی و مقیاس حسابی برای تغییرات قیمت با استفاده از منوی موجود در گوشه سمت راست و پایین پنل تکنیکال امکانپذیر است.
منوی شماره ۵
ذخیره و بارگذاری نمودار
آیکون جهت ذخیره نمودار در نرمافزار در نظر گرفتهشده است و از طریق گزینه
میتوان نمودار ذخیرهشده را به همراه کلیه ابزارهای تحلیلی موجود در آن، نمایش، حذف و یا بهروزرسانی نمود. همچنین با استفاده از آیکون
میتوان تصویر نمودار موجود را در مسیر دلخواه ذخیره کرده و یا لینک آن را جهت موارد استفاده بعدی نگهداری کرد.
با توجه به اینکه تحلیل تکنیکال یکی از ابزار پر کاربرد در دنیای معاملات اوراق بهادار بهشمار می آید، پنلهای تکنیکال مورد استقبال سرمایهگذاران محترم بازار سهام قرار گرفته است. کارگزاری آگاه با همکاری شرکت فناوریهای پیشرفته آسا تلاش نموده تا ضمن ارائه پنل تکنیکال تحت وب در نرم افزار آسا، درخواست مشتریان را در مورد استفاده از یک پنل فارسی و مناسب نیز برآورده سازد. لذا در این مطلب به ن
سلام
ضمن تشکر از خدمات مجموعه اگاه ، من جدید معاملاتم رو به اگاه بدلیل خدمات وسامانه اسا انتقال دادم ولی نکته ای که نظرمن وجلب کرداختلاف درنوع نمایش بعضی اندیکاتورها بخصوص RSI درپلتفرم اسا ومتا ۴یا ۵، بعنوان مثال هرجا درمتا rsiنقاط ۳۰-۷۰ رو کراس کرده در اسا کراسی اتفاق نیفتاده بود ، نمیدونم من تنظیمات خاصی باید انجام بدم یا نه ؟
با سلام
اندیکاتور RSI دارای تنظیمات متنوعی است، احتمالا تنظیمات آسا و متا متفاوت بودهاست.
شما میتوانید به صورت دستی تنظیمات رو تغییر دهید.
سلام
آیا حالتی وجود داره که درصورت عبور قیمت از آن درخواست خرید ویا فروش برای بورس ارسال شود.
مثلا حد ضرر ۱۵۰ است اگر قیمت به ۱۵۰ رسید درخواست فروش سهم خودکار صادر شود.
سلام دوست عزیز
درحال حاضر چنین امکانی در سامانه آنلاین کارگزاری آگاه وجود ندارد.
با سلام و احترام، آیا این امکان وجود دارد که آلارم شکست خط روند به پنل تحلیل تکنیکال آسا اضافه بشه؟ منظور این است که خط روندی که در یک سهم خاص کشیده میشه و منتظر بریک اوت از آن می مانیم، هر زمان رخ داد بصورت اس ام اس یا ایمیل یا نوتیفیکیشن روی موبایل و... به کاربر اطلاع داده بشه. حتی در صورتی که در حال استفاده از پنل آسا نیست. با تشکر (مشابه متاتریدر یا تریدینگ ویو)
سلام
ممنونیم که پیشنهادات خود را بیان می فرمایید. حتماً این پیشنهاد را بررسی کرده و با توجه به زمان بندی سایر امور در صورت امکان پیاده سازی خواهیم کرد.
سلام و عرض ادب
در قسمت تکنیکال نموداری رو ذخیره کرده ام ... پس از بارگزاری مجدد برای گرفتن عکس(اسکرین شات) از طریق نرم افزار با ارور url cannot be recieved مواجه می شوم ... مشکل کجاست و چگونه می توانم نمودار رو به صورت عکس روی سیستم خودم ذخیره کنم؟
سلام
آیابا مرورگر دیگر هم این مشکل را داشتید یا در روزهای متعددی این مورد تکرار شده است؟
با سلام و خسته نباشید
الان حدود دو هفته ای هست که نمودارهای ذخیره شده رو نمیتونم مجدد بیارم، یعنی وقتی نموداری رو ذخیره میکنم، گزینه کناریش رو میزنم تا نمودارهای ذخیره شده رو بیاره، همینطوری در حالت فکر باقی میمونه و بعداز نیم ساعت هم حتی هیچ عکس العملی نشون نمیده، من مجبور میشم نمودارهارو همیشه از اول بکشم و واقعا ازاردهنده است. میخواستم بپرسم مشکل از کجاست؟
یه مطلب دیگه هم هست و اون تاخیر در نسبت های خرید و فروش حقیقی و حقوقی هست که گاهی با یک ربع فاصله نسبت به سایت tse به روز میشه نمیدونم چرا اینطوری هست، همیشه هم البته اینطوری نیست ولی زمان ها زیادی این مورد مشاهده شده
بازم ممنون از شما
سلام
تغییراتی در این بخشها ایجاد شده است. آیا همچنان با مشکلی مواجه هستید؟
سلام مجدد، خیر با پشتیبانی صحبت کردم و شکرخدا برطرف شد. ممنون از پیگیریتون
سلام
سپاس از شما